TEAM INTERIEURADVISEURS GASSE

In onze showroom of via de website ontmoet u vanzelf één van onze betrokken en deskundige interieuradviseurs. Hieronder stellen wij hen aan u voor.

Tilly Vlaming

‘gevoel voor mensen; werken met passie’

Tilly leerde het vak van interieuradviseur direct na haar HBS bij een interieurspecialist. Na een onderbreking om de zorg voor haar kinderen op zich te nemen, pakte zij in 1990 bij ons de draad weer op. Zij specialiseerde zich in interieurdesign, materiaalkennis en interieuradvies, ondermeer met het volgen van diverse opleidingen op dit gebied.

Maar Tilly’s werkelijk passie is de interactie met mensen. Zij is daarbij niet alleen geïnteresseerd in het interieur van haar klanten en hun wensen hieromtrent. Haar interesse strekt zich uit tot wat mensen bezighoudt, wat hen inspireert en wat hun passies zijn.

Dit ziet u terug in de interieuradviezen die zij geeft. Het zijn geen woningen volgepropt met designmeubelen naar de laatste woontrends; het zijn smaakvolle ruimtes die volop ruimte geven aan de bewoners ervan en hun specifieke wensen en levensstijl.

Ben Diepenmaat: 

‘ik wil een mooie woonomgeving creëren, 
waarin mensen zich prettig voelen’

Ben Diepenmaat begon direct na de middelbare school als adviseur bij een slaapkamerspecialist. Na 17 jaar maakte hij de overstap naar woonmeubelen met zijn keuze voor het toen nog zeer gerenommeerde Stoutenbeek. Hier leerde hij alles over woondesign, materialen en interieurtekenen. Na wederom 17 jaar, verliet Ben het bedrijf en koos voor woondesign en -advies bij ons.

Bens motto is dat wooncomfort en design in elk interieur in evenwicht moeten zijn. De persoonlijke levensstijl van de bewoners en de eisen die zij stellen aan hun woonomgeving neemt hij in al zijn adviezen als uitgangspunt. Hier passen geen kant en klare oplossingen.

De adviezen van Ben kenmerken zich door een rustige basis qua vormen en kleuren, met hier en daar een uitbundig accent. Hij is gespecialiseerd adviseur kasten.

Willy van de Graaff

‘ik ga net zolang door, totdat de mensen die ik adviseer zeker weten 
dat zij zich in dit interieur prettig voelen’

Willy van de Graaff heeft een focus die niet alleen op Nederland is gericht. Zij heeft dan ook niet alleen in Nederland in de woonbranche gewerkt. Maar ook in Antwerpen.

Willy is begonnen in de verkoop en advies van bijzondere vloerkleden. Maar is nu alweer enige tijd bij ons als (interieur)adviseur. Met name gespecialiseerd in de verkoop en advies van kasten en wanden.

Klanten waarderen haar door haar enthousiasme én het feit dat zij net zolang doorgaat dat de klant tevreden is. En volledig overtuigd dat het interieur dat zij adviseert, het interieur is waarin hij of zij zich prettig voelt en wilt leven. Of dat de kast die zij heeft ontworpen, in alle aspecten voldoet aan alle eisen die de klant stelt.

Dana Baartman

‘ik creëer graag een zo persoonlijk mogelijk interieur, 
waarin mensen prettig thuis komen’

Dana Baartman is als Ruimtelijke Vormgever afgestudeerd aan het Nimeto te Utrecht, maar heeft nog een lange wish list van opleidingen die zij op het gebied van ruimtelijke vormgeving en interieurstyling wil volgen. Bij ons is Dana een gepassioneerd en betrokken adviseur die over de hele linie ter zake kundig is. Zowel wat betreft onze produkten en materialen, als kennis van vormgeving en kleuren in het interieur.

Of het nu gaat om een fauteuil, een bank, een tafel of een kast, zij is van mening dat elk object in een interieur iets zegt over de persoon zelf en dus evenveel aandacht verdient. Tevreden is zij pas als haar klanten enthousiast en tevreden naar huis gaan. Met een zo spectaculair en persoonlijk mogelijk interieur, waar ze zich helemaal thuis voelen en optimaal in kunnen genieten!

Anne Gasse

‘Gasse staat voor passie voor mooie meubelmerken, interieur & advies’

Anne Gasse is letterlijk opgegroeid tussen de meubelen. Haar eerste studie koos zij met het oogmerk om het bedrijf van haar ouders over te nemen. Hoewel verdere studies en werk haar even op andere gedachten brachten, heeft zij haar voornemen in 1995 alsnog in de praktijk gebracht.

Anne heeft zich in de afgelopen jaren met veel plezier en enthousiasme beziggehouden met de invulling van haar bedrijf. Niet alleen wat betreft de fysieke showroom en de kwaliteit van het advies, maar ook hoe Gasse zich in de fysieke en virtuele wereld presenteert.

Belangrijk voor Anne is de passie voor en uitdaging in haar werk. Zowel voor wat betreft de meubelmerken die u bij Gasse vindt. Als voor het advies om met deze merken tot een optimaal resultaat te komen voor ú en uw interieur.

Katinka van der Koogh

‘van idee tot creatie; 
dat is waar ik voor sta’

Wonen betekent leven. Soms alleen. Maar vaak ook samen met anderen en in verschillende leeftijdscategorieën. Het is prachtig als een woning bestand is tegen deze diversiteit en de veranderlijke toekomst; dit vraag flexibiliteit en serieuze aandacht voor de plattegrondopzet, de maatvoering en de inrichtingsmogelijkheden. Elke klant is een nieuwe uitdaging voor een duurzaam en persoonlijk advies ’.

Als interieurarchitect kan Katinka u perfect adviseren over vormen, kleuren en balans in uw woning. Maar uiteraard ook over maatwerk in meubelen. Katinka werkt voor ons op afspraak en tijdens shows en interieuradviesdagen.

 

meubelmerken en interieuradvies interieuradvies leolux interieuradvies interieuradvies interieuradvies

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.