Willisau eettafel

Een Willisau eettafel met een prachtig, modern design

Op zoek naar zo’n prachtige Willisau eettafel? In de showroom van Gasse Wooncentrum voor interieur & advies vindt u diverse Willisau eettafels en uitschuiftafels uit de actuele Willisau collectie. En, omdat wij u goed willen laten zien wat de mogelijkheden van de meubelen zijn, vindt u in onze showroom Willisau eettafels met de diverse opties wat betreft materialen en uitschuif mogelijkheden. Zoals diverse houtsoorten, stucco of keramiek en gelakt glas. Een beter beeld van de mogelijkheden krijgt u niet. Uw bezoek aan ons is daarom altijd de moeite waard.

Wanneer u op zoek bent naar een specifiek model, adviseren wij u deze website te bekijken. U kunt ervan uitgaan dat de modellen die u hier op deze website ziet, ook in onze studio terugziet. Selecteer hiervoor het merk en collectie in de opsomming hiernaast.

In welke materiaal en kleur wilt u de tafel?

Een Willisau eettafel kan altijd in een ander materiaal of in een andere kleur. Wat betreft tafelblad kunt u aan de volgende uitvoeringen denken:

 • hout of fineer
 • keramiek of stucco
 • mdf of lak
 • glas (al dan niet gelakt)

Door hiermee te spelen, verandert u het design van de tafel in grote mate. De moderne eettafel in mooi massief eiken of notenhout heeft bijvoorbeeld een heel ander design dan de (eveneens moderne) eetkamertafel in keramiek of stucco.

Welke maat kiest u voor uw Willisau eettafel?

Niet alleen het materiaal, maar ook de afmeting van de Willisau eettafel bepaalt het design. U kunt kiezen voor een korte of lange tafel en vaak ook diverse breedtematen. Iedere afmeting heeft een andere uitstraling. Kijk maar naar de ranke moderne eetkamertafel Willisau Varino die wij op de maat 280 x 97 in massief noten hebben staan.

De poot als belangrijk design kenmerk van uw eetkamertafel

Wilt u echt iets bijzonders? Kies dan voor een eetkamertafel die met een bijzondere poot of de poot in een bijzondere kleur kan worden uitgevoerd. Bij de Willisau eetkamertafels kunt u vaak kiezen voor een onderstel in hout, RVS/ aluminium of in kleur. Maak uw Willisau eettafel bijzonder en kies voor een onderstel dat mooi meekleurt met het tafelblad. Of juist prachtig contrasteert.

Mooie eetkamertafels die ook makkelijk in gebruik zijn?

U kunt kiezen voor een prachtige moderne Willisau eettafel met een schitterende blad. Maar na het eerste gebruik ontstaan al vlekken, krassen of de Willisau eettafel voelt oncomfortabel aan. Belangrijk om dit van te voren al te overwegen. Let bij de keuze voor het tafelblad goed op de gebruikseigenschappen van het materiaal, bijvoorbeeld:

 • houten eettafel in de olie: prachtig en warm; vlekken ontstaan eerder, maar kunnen makkelijker worden hersteld
 • houten eettafel in de lak: mooi en voelt niet koud aan; relatief ongevoelig voor vlekken
 • ettafel in keramiek en stucco: sterk en relatief ongevoelig voor vlekken, voelt koel aan
 • gelakte eettafel: relatief ongevoelig voor vlekken, maar minder krasvast
 • eettafel MDF: nauwelijks gevoelig voor vlekken en krassen
 • glazen eettafel:ongevoelig voor vlekken, maar minder krasvast en voelt koel aan
 • eettafel in gelakt glas: minder gevoelig voor vlekken en krassen en voelt iets minder koel aan

Wij informeren u over alle eigenschappen van de eetkamertafels, zodat u uw keuze goed kunt maken. Wilt u zelf voelen of een materiaal koud aanvoelt, kom dan naar Gasse Wooncentrum in Mijdrecht. Wij hebben eetkamertafels in nagenoeg ieder materiaal staan. Dan kunt u het verschil zelf voelen.

Kies een Willisau uitschuiftafel voor nóg meer ruimte

Met een Willisau uitschuiftafel kunt u uw eetkamertafel eenvoudig vergroten als u veel mensen aan uw eettafel verwacht. Kijk maar eens naar de prachtige Willisau Prato of Willisau Maleo. Ook na uitschuiven blijven de Willisau eettafel recht en uitermate stabiel.

U vindt uw Willisau eettafel bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht

Op deze website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u alle eetkamertafels die wij in onze collectie hebben. Maar u wilt ongetwijfeld zien én voelen hoe de eetkamertafel en het materiaal waarvan ze zijn gemaakt u in het echt bevallen. Kom dan langs in het grote wooncentrum van Gasse. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Bij Gasse vindt u overigens niet alleen eetkamertafels van de belangrijke woonmerken, maar ook andere meubelen. Zoals zitmeubelen, eetkamerstoelen, kasten en woonaccessoires zoals vloerkleden en verlichting.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.