Stressless Relaxfauteuils

Uit een Stressless relaxstoelen staat u nooit meer op!

Stressless relaxstoelen bieden optimale ontspanning. Tenminste, wanneer u de relaxstoel met de juiste maat, de juiste functies en de juiste vormgeving kiest. Belangrijk dus om uw keuze zelf in alle rust te maken. Dat kan in het grote merkencentrum van Gasse in Mijdrecht. In onze grote Stressless relaxstudio tonen wij nagenoeg alle Stressless relaxstoelen en proberen u veel te laten zien uit de serie Classic, Signature, Star Base en Home Office. Wilt u weten welke Stressless relaxstoelen wij in de collectie hebben? Dat kan door uw keuze hiernaast in te geven onder ‘collectie’. Wanneer u vervolgens in de categorieën daaronder uw nadere wensen ingeeft, krijgt u een volledig overzicht van de mogelijkheden.

De optimale Stressless relaxstoel vindt u bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht.

Gasse Wooncentrum voor interieur & advies is gespecialiseerd in Stressless relaxstoelen. U vindt u bij ons ongetwijfeld de Stressless relaxstoel die past bij ú, uw wensen en uw maten. Op deze website vindt u alle Stressless relaxstoelen die wij in onze collectie hebben. U vindt hier vast ook de Stressless relaxstoel die u bevalt. Wanneer u zo uw eerste keuze heeft gemaakt, adviseren wij u langs te komen in de grote Stressless Relaxstudio van Gasse. Dan kunt u persoonlijk ervaren of de Stressless relaxstoel u écht bevalt en alle opties zien en testen. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Naast Stressless relaxstoelen, vindt u bij Gasse relaxstoelen van Jori, Rolf Benz, de Toekomst en Leolux. En uiteraard andere meubelen, zoals banken, tafels, eetkamerstoelen kasten en woonaccessoires zoals vloerkleden en verlichting. En ook belangrijk, u ziet bij ons een grote collectie stof en leer. Zodat u uw keuze goed kunt maken. 

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.