Stressless Banken

 

Stressless banken bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht

Op de website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u de Stressless banken die wij in onze collectie hebben. Wanneer u in het echt wilt zien én voelen hoe de Stressless bank u bevalt, adviseren wij u langs te komen in onze showroom. Het grote wooncentrum van Gasse vindt u in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). U kunt onze showroom makkelijk bereiken, met parkeren op eigen terrein.

U vindt bij Gasse niet alleen Stressless banken, maar ook andere meubelen. Denk hierbij aan (relax)fauteuils, eet(tafels), eetkamerstoelen, kasten en woonaccessoires. En meubelen van enkele andere mooie merken. Zoals Rolf Benz, Leolux, Jori, Designonstock, Freistil, Piure, Pastoe en Hülsta.

 

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.