Rolf Benz

Pagina 1 van 1112345...10...Minst recente »

Welkom in het Rolf Benz Experience Center Mijdrecht

Wanneer u op zoek bent naar Rolf Benz meubels, bent u hier aan het juiste adres! Want in ons wooncentrum vindt u het Rolf Benz Experience Center met alles wat Rolf Benz te bieden heeft. Dat is uiteraard de volledige collectie. Maar ook met extra grote presentaties van de grote meubel programma’s. En uiteraard vakkundig advies door Rolf Benz adviseurs.

Over Rolf Benz

Dit toonaangevend internationale meubelmerk begon in 1964 met de toen bijna revolutionaire zitgroep Addiform. Een bank met ruimtelijke vormgeving en ontworpen met het idee dat de gebruiker bepaalt hoe zijn zitmeubel er uitziet. Het bedrijf is daarna steeds meegegaan met het veranderende tijdsbeeld. Van de woonlandschappen in de jaren 70, naar individualistische (soms bijna snobistische) banken in de jaren 80/90, de terugkeer naar de gezelligheid en ronde vormen net voor het millennium. En dan nu de vereniging van al het goede van meer dan 50 jaar woondesign: individueel zitcomfort en individueel design. Maar tevens een uitnodiging aan vrienden en familie voor heel veel uren gezellig samenzijn, zoals bijvoorbeeld in de prachtige design bank Nuvola of de bijzondere eetkamertafel 969 met eetkamerstoelen 606.

Bij ons vindt u de volledige Rolf Benz collectie

In ons wooncentrum vindt u op 1.500 m² de volledige Rolf Benz collectie, dus in beginsel :

  • alle banken, hoekbanken en relaxbanken
  • alle fauteuils, relaxstoelen en longchairs
  • alle eetkamerstoelen, eetbanken en barkrukken
  • alle eettafels
  • alle salontafels en bijzettafels
  • veel vloerkleden
  • veel woonaccessoires

Uiteraard vindt u bij ons ook een volledige stalencollectie. Met alle stof- en leerstalen en stalen hout, glas, MDF en natuursteen. Niet alleen de kleine stalen voor stof en leer waar iedereen mee werkt, maar ook grote stalen. Zodat u uw keuze nóg beter kunt maken.

Met nóg meer meubels van de uitgebreidere programma’s

Sommige Rolf Benz meubel programma’s zijn wel heel erg uitgebreid. U kunt dan kiezen uit zoveel opties dat wij u nóg meer willen laten zien. Van deze meubel programma’s hebben wij dan ook extra grote presentaties.  Zoals bijvoorbeeld meerdere banken, hoekbanken en fauteuils en/of longchairs van de Ego, Nuvola, de Plura en de Linea. En alle uitvoeringen van de eetkamerstoelen Rolf Benz 620, 606 en 626/ Sinus. Dan kunt u zelf zien en voelen welke uitvoering het beste zit en u het beste bevalt.

Advies van ervaren Rolf Benz adviseurs

Onze adviseurs zijn uitgebreid getraind door Rolf Benz en werken hier elke dag mee. Zij kunnen u dan ook als geen ander informeren over alle mogelijkheden van de design meubels. En u adviseren over uw interieur en de meubels in uw interieur.

Wanneer u zeker wilt zijn van een gedegen en specialistisch advies, raden wij u aan een afspraak te maken met één van onze adviseurs. U weet dan zeker dat er alle aandacht en tijd is om de collectie te ervaren. En dat al uw vragen over de producten en de inrichting van uw interieur op overtuigende wijze worden beantwoord. Zo weet u zeker dat u op alle fronten tevreden zult zijn met uw Rolf Benz meubels en uw interieur.

Rolf Benz online én in ons wooncentrum

U vindt de Rolf Benz collectie niet alleen online, maar ook in de showroom van Gasse Wooncentrum voor interieur & advies. Deze vindt u in Mijdrecht (centraal tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Mijdrecht is makkelijk te bereiken en uw auto parkeert u op ons eigen parkeerterrein. Tijdens de openingstijden van Gasse Wooncentrum in Mijdrecht kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren onze specialisten u hierbij graag over de meubelen, design en interieuradvies.

Bij Gasse vindt u overigens ook andere mooie woonmerken, zoals Leolux, Jori, Designonstock, Freistil, Piure, Pastoe en Hülsta. Stuk voor stuk fabrikanten van design meubels,  zoals banken, fauteuils, eetkamerstoelen, eettafels, kasten, salontafels, bijzettafels, vloerkleden en woonaccessoires.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.