Rolf Benz woonaccessoires

Pagina 1 van 212

Rolf Benz woonaccessoires vindt u bij Gasse in Mijdrecht

Wanneer u op zoek bent naar Rolf Benz woonaccessoires, bent u bij Gasse Wonen aan het juiste adres! Want in ons wooncentrum vindt u het Rolf Benz Experience Center met alles wat Rolf Benz te bieden heeft. Dat is uiteraard de volledige Rolf Benz collectie. Maar ook met een heel veel Rolf Benz woonaccessoires. En uiteraard vakkundig advies door Rolf Benz adviseurs.

Rolf Benz accessoires op de website van Gasse Wooncentrum in Mijdrecht

Op de website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u de Rolf Benz accessoires die wij in de collectie hebben. Wanneer u in het echt wilt zien hoe de woonaccessoire u bevalt, adviseren wij u langs te komen in onze showroom. Het grote wooncentrum van Gasse vindt u in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). U kunt onze showroom makkelijk bereiken, met parkeren op eigen terrein.

U vindt bij Gasse niet alleen Rolf Benz accessoires, maar ook Rolf Benz meubelen. Denk hierbij aan banken, hoekbanken, (relax)fauteuils, eettafels, eetkamerstoelen, kasten en vloerkleden. En meubelen van enkele andere mooie merken. Zoals Leolux, Jori, Designonstock, Freistil, Piure, Pastoe en Hülsta.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.