Rolf Benz eetkamerstoelen

Pagina 1 van 212

Rolf Benz eetkamerstoelen vindt u bij Gasse in Mijdrecht

Wanneer u op zoek bent naar Rolf Benz eetkamerstoelen, bent u bij Gasse Wonen aan het juiste adres! Want in ons wooncentrum vindt u het Rolf Benz Experience Center met alles wat Rolf Benz te bieden heeft. Dat is uiteraard de volledige Rolf Benz collectie. Maar ook met extra grote presentaties van de meeste Rolf Benz eetkamerstoelen. En uiteraard vakkundig advies voor uw nieuwe eetkamerstoel door Rolf Benz adviseurs.

Rolf Benz stoelen op de website van Gasse Wooncentrum in Mijdrecht

Op de website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u alle Rolf Benz stoelen. Wanneer u in het echt wilt zien én voelen hoe eetkamerstoel u bevalt, adviseren wij u langs te komen in onze showroom. Het grote wooncentrum van Gasse vindt u in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). U kunt onze showroom makkelijk bereiken, met parkeren op eigen terrein.

U vindt bij Gasse niet alleen Rolf Benz stoelen, maar ook andere meubelen. Denk hierbij aan banken, hoekbanken, (relax)fauteuils, eettafels, kasten en woonaccessoires. En meubelen van enkele andere mooie merken. Zoals Leolux, Jori, Designonstock, Freistil, Piure, Pastoe en Hülsta.

 

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.