Eetbanken

Rolf Benz eetbanken vindt u bij Gasse in Mijdrecht

Wanneer u op zoek bent naar Rolf Benz eetbanken, bent u bij Gasse Wonen aan het juiste adres! Want in ons wooncentrum vindt u het Rolf Benz Experience Center met alles wat Rolf Benz te bieden heeft. Dat is uiteraard de volledige Rolf Benz collectie. Maar ook met alle Rolf Benz eetbanken, soms zelfs in meerdere uitvoeringen! En uiteraard vakkundig advies voor uw nieuwe eetbank door Rolf Benz adviseurs.

De Rolf Benz eetbank op de website van Gasse Wooncentrum in Mijdrecht

Op de website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u alle Rolf Benz eetbanken. Wanneer u in het echt wilt zien én voelen hoe eetbank u bevalt, adviseren wij u langs te komen in onze showroom. Het grote wooncentrum van Gasse vindt u in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). U kunt onze showroom makkelijk bereiken, met parkeren op eigen terrein.

U vindt bij Gasse niet alleen Rolf Benz eetkamermeubelen, maar ook andere meubelen. Denk hierbij aan banken, hoekbanken, (relax)fauteuils, kasten en woonaccessoires. En meubelen van enkele andere mooie merken. Zoals Leolux, Jori, Designonstock, Freistil, Piure, Pastoe en Hülsta.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.