Rolf Benz banken

Pagina 1 van 3123

Rolf Benz banken vindt u zeer uitgebreid in onze grote showroom

Wanneer u op zoek bent naar Rolf Benz banken, bent u bij Gasse Wonen aan het juiste adres! Want in ons wooncentrum vindt u het Rolf Benz Experience Center met alles wat Rolf Benz te bieden heeft. Dat is uiteraard de volledige collectie. Maar ook met extra grote presentaties van de grote Rolf Benz bank programma’s. En uiteraard vakkundig advies voor uw nieuwe bank door Rolf Benz adviseurs.

Over Rolf Benz banken

Dit toonaangevend internationale meubelmerk begon in 1964 met de toen bijna revolutionaire zitgroep Addiform. Rolf Benz Banken met ruimtelijke vormgeving en ontworpen met het idee dat de gebruiker bepaalt hoe zijn bank er uitziet. Het bedrijf is daarna steeds meegegaan met het veranderende tijdsbeeld. Van de woonlandschappen in de jaren 70, naar individualistische (soms bijna snobistische) banken in de jaren 80/90, de terugkeer naar de gezelligheid en ronde vormen net voor het millennium. En dan nu de vereniging van al het goede van meer dan 50 jaar woondesign: individueel zitcomfort en individueel design. Maar tevens een uitnodiging aan vrienden en familie voor heel veel uren gezellig samenzijn, zoals bijvoorbeeld in de prachtige design Rolf Benz banken VIDA, TIRA en de ONDA.

Bij ons vindt u de volledige Rolf Benz collectie

Uiteraard vindt u bij ons ook een volledige stalencollectie. Met alle stof- en leerstalen en stalen hout, glas, MDF en natuursteen. Niet alleen de kleine stalen voor stof en leer waar iedereen mee werkt, maar ook grote stalen. Zodat u uw keuze nóg beter kunt maken.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.