Piure dressoirs/ sideboards

Een Piure sideboard is functioneel en mooi tegelijkertijd

In een Piure sideboard kunt u niet alleen veel opbergen. Het is ook een prachtig design meubel. Er zijn Piure sideboards in heel veel maten, kleuren en vormen. Kiest u voor een modern Piure sideboard met rechte lijnen en een modern greepje? Of wilt u het nóg strakker en greeploos? Wilt u een Piure dressoir in hout/ fineer of een spannende kleur matte/ hoogglans lak? Of wellicht wel voor een combinatie hiervan?

Bij ons vindt u de mooiste Piure sideboards!

Wanneer u veel Piure sideboards wilt zien en graag worden geadviseerd over alle mogelijkheden, dan bent u van harte welkom op deze site én in het grote kasten centrum van Gasse in Mijdrecht. Wij tonen nagenoeg alle Piure dressoirs. Zodat u zelf kunt kiezen welk sideboard u het mooiste vindt. Maar ook welk sideboard het beste bij uw wensen en interieur past.

Meer dan alleen Piure sideboards bij Gasse Wooncentrum Mijdrecht

Bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht vindt u overigens niet alleen Piure kasten en Piure sideboards. Maar ook kasten van andere mooie merken, zoals Hülsta en Pastoe,  En andere design meubels. Zoals zitmeubelen (banken, fauteuils en relaxfauteuils), eetkamermeubelen, salon- en bijzettafels en woonaccessoires (bijvoorbeeld vloerkleden en verlichting). U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.