Piure roomdividers

Piure roomdividers als prachtige scheidingswand

Wanneer u op zoek bent naar een echte scheidingswand, kies dan voor de Piure roomdividers. Kijk maar eens naar de roomdivider van Piure Line en Piure Nex. Elke Piure roomdivider heeft zijn eigen design, mogelijkheden en functionaliteit. Belangrijk dus om de keuze voor een Piure roomdivider in alle rust te maken.

Kasten ontwerp studio

Bij zoveel kasten, elementen, vormen, kleuren en overige opties, is het goed om te weten dat wij u in onze Kasten Ontwerp Studio graag helpen bij het samenstellen van de perfecte ruimtedeler. Dat doen wij door:

  • ervaren kasten adviseurs die nagenoeg alles weten van Piure ruimtedelers en u graag adviseren
  • een 3d programma waarin wij samen met u het perfecte Piure ruimtedeler ontwerpen

 

Onze adviseurs maken graag een afspraak voor het ontwerp van het perfecte Piure roomdivider

Omdat het ontwerp van Piure roomdividers maatwerk is en zeker enige tijd vergt, adviseren wij u een afspraak voor dit advies te maken. Wij hebben dan uitgebreid de tijd om samen met u te werken aan het ontwerp in 3d. Neemt u bij uw afspraak wel de maten van uw kamer en in het bijzonder de maten en bijzonderheden van de betreffende muur mee. Denk hierbij vooral aan oneffenheden op de muur en de exacte plaats van ramen, deuren en stopcontacten. Voor een afspraak voor advies kunt u de link gebruiken.

Meer dan alleen Piure roomdividers bij Gasse Wooncentrum Mijdrecht

Bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht vindt u overigens niet alleen Piure roomdividers en andere Piure kasten, maar ook andere design meubels. Zoals zitmeubelen (banken, fauteuils en relaxfauteuils), eetkamermeubelen, salon- en bijzettafels en woonaccessoires (bijvoorbeeld vloerkleden en verlichting). U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.