Piure kastjes/ ladenkastjes

De mooiste Piure kastjes en Piure ladenkastjes vindt u bij ons!

U wilt graag een Piure kastjes of Piure ladekast? Maar u wilt ook graag advies over alle opties en uitvoeringen? Op deze site van Gasse Wooncentrum én in het grote kasten centrum van Gasse in Mijdrecht bent u op het juiste adres. U vindt hier veel Piure kasten. En kunt dus zelf kiezen welke kastje of ladenkast het mooiste is. En welke Piure kast past bij uw interieur en specifieke wensen.

Kasten ontwerp studio

Bij zoveel kasten, elementen, vormen, kleuren en overige opties, is het goed om te weten dat wij u in onze Kasten Ontwerp Studio graag helpen bij het samenstellen van het perfecte Piure kastje. Dat doen wij door:

  • ervaren kasten adviseurs die nagenoeg alles weten van onze wandkasten en u graag adviseren
  • een 3d programma waarin wij samen met u de perfecte kasten ontwerpen.

Meer dan alleen Piure kasten bij Gasse Wooncentrum Mijdrecht

Bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht vindt u overigens niet alleen Piure kasten,  maar ook kasten van bijvoorbeeld Hülsta en Pastoe. En u vindt hier andere Piure meubels. Zoals zitmeubelen (banken, fauteuils en relaxfauteuils), eetkamermeubelen, salon- en bijzettafels en woonaccessoires (bijvoorbeeld vloerkleden en verlichting). U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.