Pilat en Pilat accessoires

Pilat &Pilat woonaccessoires met robuust en authentiek design

Op zoek naar authentieke Pilat &Pilat woonaccessoires? In de showroom van Gasse Wooncentrum voor interieur & advies vindt u diverse Pilat &Pilat accessoires uit de actuele Pilat &Pilat collectie. Maar u kunt ook kijken op deze website. Wanneer u uw keuze voor Pilat &Pilat woonaccessoires heeft gemaakt, kunt u via het contactformulier nadere informatie opvragen of uw bestelling plaatsen.

In welke materiaal en afwerking wilt u de accessoires?

Pilat &Pilat staat voor woonaccessoires:

  • met een prachtig sober en tijdloos ontwerp
  • vervaardigd uit robuuste, natuurlijke materialen (op duurzame wijze verkregen)
  • per stuk en op ambachtelijke wijze door vakkundige meubelmakers gemaakt

Het bedrijf werkt voornamelijk met massief hout, zoals eiken, iepen, esdoorn en walnoten. Het uitgangspunt is de liefde voor het ambacht. Zo zijn de houtverbindingen in het meubel zichtbaar. Maar ook de afwerking van het hout is bijzonder. Pilat &Pilat werkt namelijk met heel veel verschillende kleuren en manieren van impregneren.

U vindt uw Pilat &Pilat woonaccessoires bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht

Op deze website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u alle Pilat &Pilat accessoires die wij in onze collectie hebben. Maar wilt u zien én voelen hoe de accessoires en het materiaal waarvan het is gemaakt u in het echt bevallen. Kom dan langs in het grote wooncentrum van Gasse. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Bij Gasse vindt u overigens niet alleen woonaccessoires van de belangrijke woonmerken, maar ook andere meubelen. Zoals zitmeubelen, eettafels, eetkamerstoelen, kasten en woonaccessoires zoals vloerkleden en verlichting.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.