Pilat en Pilat Salontafels

Een Pilat &Pilat tafel met robuust en authentiek design

Op zoek naar een authentieke Pilat &Pilat tafel, bijvoorbeeld een salontafel of bijzettafel? In de showroom van Gasse Wooncentrum voor interieur & advies vindt u diverse Pilat &Pilat tafels uit de actuele Pilat &Pilat collectie. En, omdat wij u goed willen laten zien wat de mogelijkheden van de meubelen zijn, vindt u in onze showroom Pilat &Pilat tafels in verschillende uitvoeringen. Zoals de diverse houtsoorten en verschillende afwerking van het hout. Een beter beeld van de mogelijkheden krijgt u niet. Uw bezoek aan ons is daarom altijd de moeite waard.

Wanneer u op zoek bent naar een specifiek model, adviseren wij u deze website te bekijken. U kunt ervan uitgaan dat de modellen die u hier op deze website ziet, ook in onze studio terugziet. Selecteer hiervoor het merk en collectie in de opsomming hiernaast.

In welke materiaal en afwerking wilt u de tafel?

Pilat &Pilat staat voor een tafel:

  • met een prachtig sober en tijdloos ontwerp
  • vervaardigd uit robuuste, natuurlijke materialen (op duurzame wijze verkregen)
  • per stuk en op ambachtelijke wijze door vakkundige meubelmakers gemaakt

Het bedrijf werkt voornamelijk met massief hout, zoals eiken, iepen, esdoorn en walnoten. Het uitgangspunt is de liefde voor het ambacht. Zo zijn de houtverbindingen in het meubel zichtbaar. Maar ook de afwerking van het hout is bijzonder. Pilat &Pilat werkt namelijk met heel veel verschillende kleuren en manieren van impregneren. De meeste afwerkingen kent u wellicht: beits, lak, olie of zeep. Maar wat dacht u van gebakken of gerookt hout? Iedere variant leidt weer tot een prachtig nieuwe uitstraling.

Welke maat kiest u voor uw Pilat &Pilat tafel?

Niet alleen het materiaal, maar ook de afmeting van de Pilat &Pilat tafel bepaalt het design. U kunt kiezen voor een korte of lange tafel en vaak ook diverse breedte- en hoogtematen. Iedere afmeting heeft een andere uitstraling en gebruikscomfort of -gemak.

U vindt uw Pilat &Pilat tafel bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht

Op deze website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u alle tafels die wij in onze collectie hebben. Maar u wilt ongetwijfeld zien én voelen hoe de tafel en het materiaal waarvan het is gemaakt u in het echt bevallen. Kom dan langs in het grote wooncentrum van Gasse. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Bij Gasse vindt u overigens niet alleen tafels van de belangrijke woonmerken, maar ook andere meubelen. Zoals zitmeubelen, eettafels, eetkamerstoelen, kasten en woonaccessoires zoals vloerkleden en verlichting.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.