Pastoe sideboard/ dressoir

Een Pastoe sideboard is functioneel en mooi tegelijkertijd

Een Pastoe sideboard kiest u om er veel in op te kunnen bergen. Maar ook om er iets moois op te zetten. En er iets moois boven te hangen. Er zijn Pastoe sideboards in heel veel maten, kleuren en vormen. Kiest u voor een modern Pastoe dressoir met rechte lijnen? Of mag het wat ronder zijn? Wilt u een Pastoe sideboard in hout/ fineer of een spannende kleur matte/ hoogglans lak? Of wellicht wel voor een combinatie hiervan?

De mooiste Pastoe sideboards vindt u bij ons!

Wanneer u veel Pastoe sideboards wilt zien en graag worden geadviseerd over alle mogelijkheden, dan bent u van harte welkom op deze site én in het grote kasten centrum van Gasse in Mijdrecht. Wij tonen nagenoeg alle Pastoe dressoirs van prachtige merken zoals Pastoe, Pastoe, Bert Plantagie en Pastoe. Zodat u zelf kunt kiezen welk sideboard u het mooiste vindt. Maar ook welk sideboard het beste bij uw wensen en interieur past.

 

Meer dan alleen Pastoe dressoirs bij Gasse Wooncentrum Mijdrecht

Bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht vindt u overigens niet alleen Pastoe kasten en Pastoe dressoirs maar ook kasten van andere merken, zoals Hülsta en Piure. En u vindt hier andere meubels. Zoals zitmeubelen (banken, fauteuils en relaxfauteuils), eetkamermeubelen, salon- en bijzettafels en woonaccessoires (bijvoorbeeld vloerkleden en verlichting). U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.