Roomdividers

De mooiste Pastoe roomdividers vindt u bij Pastoe, Piure, Pastoe én bij ons!

De mooiste Pastoe roomdividers vindt u bij ons. Want veel Pastoe kasten kunnen worden uitgevoerd als roomdivider. Dus wanneer u veel moderne kasten wilt zien die als Pastoe roomdivider geschikt zijn. En goed wilt worden geadviseerd over alle mogelijkheden, dan bent u van harte welkom op deze site én in het grote kastencentrum van Gasse in Mijdrecht. . Zodat u zelf kunt kiezen welke Pastoe roomdivider u het mooiste vindt. Maar ook welke Pastoe roomdivider het beste bij uw wensen en interieur past.

Onze adviseurs maken graag een afspraak voor het ontwerp van het perfecte Pastoe roomdivider

Omdat het ontwerp van Pastoe roomdividers maatwerk is en zeker enige tijd vergt, adviseren wij u een afspraak voor dit advies te maken. Wij hebben dan uitgebreid de tijd om samen met u te werken aan het ontwerp in 3d. Neemt u bij uw afspraak wel de maten van uw kamer en in het bijzonder de maten en bijzonderheden van de betreffende muur mee. Denk hierbij vooral aan oneffenheden op de muur en de exacte plaats van ramen, deuren en stopcontacten. Voor een afspraak voor advies kunt u de link gebruiken.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.