Pastoe kastje/ ladenkast

Een Pastoe ladenkast of kleine kast die u overal kunt plaatsen

Een Pastoe ladenkast of klein kastje is er in heel veel maten, kleuren en vormen. Want vaak hoeft de kast niet zo groot en wandvullend te zijn. Dan is het fijn te weten dat er voldoende kleinere kastjes zijn die mooi zijn én veel opbergruimte bieden. Denk aan Pastoe kastjes die breed en laag zijn, of juist hoog en smal. Of aan de prachtige Pastoe ladenkast in de hal.

De mooiste Pastoe ladenkast of andere kleine kast vindt u bij ons!

U wilt graag veel Pastoe kasten zien. Maar u wilt ook graag advies over alle opties en uitvoeringen. Op deze site van Gasse Wooncentrum én in het grote kasten centrum van Gasse in Mijdrecht bent u op het juiste adres. U vindt hier alle Pastoe kasten die wij in de collectie hebben. En kunt dus zelf kiezen welke kastje het mooiste is. En welk kastje past bij uw interieur en specifieke wensen.

Pastoe kasten en meer bij Gasse in Mijdrecht

Bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht vindt u overigens niet alleen Pastoe kasten en een Pastoe ladenkast. U vindt hier ook kasten van merken als Hülsta en Piure. En veel andere design meubelen. Zoals zitmeubelen (banken, fauteuils en relaxfauteuils), eetkamermeubelen, salon- en bijzettafels en woonaccessoires (bijvoorbeeld vloerkleden en verlichting). U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.