Leolux fauteuils

Pagina 1 van 3123

Leolux fauteuils vindt u in de Leolux Select Store van Gasse

Wanneer u op zoek bent naar één van de prachtige en vooral ook comfortabele Leolux fauteuils, bent u bij Gasse Wonen aan het juiste adres! Want in ons wooncentrum vindt u een grote Leolux Select Store. Met alles wat Leolux te bieden heeft. Dat is uiteraard een prachtige collectie Leolux banken, eetkamerstoelen, eettafels, woonaccessoires. Maar vooral ook een hele mooie collectie Leolux fauteuils: bijzetfauteuils, relaxfauteuils, draaifauteuils en designfauteuils. Zowel royaal en opvallend in uw interieur, als verfijnd, elegant en transparant.

 

De Leolux fauteuil op de website van Gasse Wooncentrum in Mijdrecht

Op de website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u alle Leolux fauteuils die wij in de collectie hebben. Wanneer u in het echt wilt zien én voelen hoe de Leolux fauteuil u bevalt, adviseren wij u langs te komen in onze showroom. Het grote wooncentrum van Gasse vindt u in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). U kunt onze showroom makkelijk bereiken, met parkeren op eigen terrein.

U vindt bij Gasse niet alleen Leolux stoelen, maar ook andere meubelen. Denk hierbij aan banken en hoekbanken, eet(tafels), eetkamerstoelen, kasten en woonaccessoires. En meubelen van enkele andere mooie merken. Zoals Rolf Benz, Designonstock, Bert Plantagie, Jori, Piure, Pastoe en Hülsta.

 

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.