Leolux Eettafels

 

Leolux eettafels vindt u in de Leolux Select Store van Gasse in Mijdrecht

Wanneer u op zoek bent naar Leolux eettafels, bent u bij Gasse Wonen aan het juiste adres! Want in ons wooncentrum vindt u een grote Leolux Select Store met alles wat Leolux te bieden heeft. Niet alleen Leolux banken, fauteuil, salontafels en andere woonaccessoires. Maar ook een grote collectie Dining. Met veel Leolux eettafels en eetkamerstoelen. En uiteraard vakkundig advies voor uw nieuwe eettafel door adviseurs.

 

De Leolux eettafel bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht

Op deze website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u elke Leolux eettafel die wij in onze collectie hebben. Maar u wilt ongetwijfeld zien én voelen hoe de Leolux eettafel en het materiaal waarvan het gemaakt is u in het echt bevalt. Neem dan ook eens de tijd om langs te komen in het grote wooncentrum van Gasse. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Bij Gasse vindt u overigens niet alleen eettafels van de belangrijke woonmerken, maar ook andere meubelen. Zoals zitmeubelen, eetkamerstoelen, kasten en woonaccessoires zoals vloerkleden en verlichting.

 

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.