Leolux eetkamerstoelen

Leolux eetkamerstoelen voor urenlang tafelen en natafelen

Op Leolux eetkamerstoelen wilt u urenlang comfortabel tafelen en natafelen. Belangrijk dus om de keuze voor de Leolux eetkamerstoel zorgvuldig te maken.

Wanneer u op zoek bent naar Leolux eetkamerstoelen, bent u bij ons aan het juiste adres! Want in ons wooncentrum vindt u een grote Select Store. Met alles wat Leolux te bieden heeft. Dat is uiteraard een zeer representatief deel van de Leolux collectie. Met Leolux banken, eettafels, (salon)tafels en andere woonaccessoires. Maar ook met een grote collectie Leolux eetkamerstoelen. En uiteraard vakkundig advies voor uw nieuwe eetkamerstoel door Leolux adviseurs.

Leolux stoelen op de website van Gasse in Mijdrecht

Op de website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u alle Leolux stoelen die wij in de collectie hebben. Wanneer u in het echt wilt zien én voelen hoe eetkamerstoel u bevalt, adviseren wij u langs te komen in onze showroom. Het grote wooncentrum van Gasse vindt u in Mijdrecht. Dat is tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag. U kunt onze showroom makkelijk bereiken, met parkeren op eigen terrein.

U vindt in de Leolux Select Store van Gasse niet alleen Leolux stoelen, maar ook andere meubelen. Denk hierbij aan banken, hoekbanken, (relax)fauteuils, eettafels, kasten en woonaccessoires. En meubelen van enkele andere mooie merken. Zoals Rolf Benz, Jori, Bert Plantagie, Designonstock, Freistil, Piure, Pastoe en Hülsta.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.