Rolf Benz kasten

Rolf Benz kasten bij Gasse in Mijdrecht

Op zoek naar mooie Rolf Benz kasten? Centraal in Nederland vindt u het grote kastencentrum van Gasse Wooncentrum voor interieur & advies. Met een uitgebreide collectie kasten, waaronder Rolf Benz kasten. U vindt bij ons:

  • diverse uitvoeringen van de Rolf Benz kasten
  • verkoop en advies door ervaren kasten adviseurs
  • veel aandacht voor maatwerk in kastontwerp, ook in 3D

Kasten ontwerp studio

Bij zoveel kasten, elementen, vormen, kleuren en overige opties, is het goed om te weten dat wij u graag helpen bij het samenstellen van de perfecte kast. Dat doen wij onder meer met behulp van een 3d programma. Het resultaat ziet u groot op de muur geprojecteerd. Alsof u de kast of wand nu al voor u ziet staan! Een beter inzicht kunt u niet krijgen. Plan met bijgaande link een afspraak voor kast ontwerp in.

Rolf Benz online én in Gasse Wooncentrum voor interieur & advies

U vindt de Rolf Benz collectie niet alleen online, maar ook in de showroom van Gasse Wooncentrum voor interieur & advies. Deze vindt u in Mijdrecht (centraal tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Mijdrecht is makkelijk te bereiken en uw auto parkeert u op ons eigen parkeerterrein. Tijdens de openingstijden van Gasse Wooncentrum in Mijdrecht kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren onze specialisten u hierbij graag over de meubelen, design en interieuradvies.

Bij Gasse vindt u overigens ook andere mooie woonmerken, zoals Leolux, Jori, Designonstock, Freistil, Hülsta, Piure en Pastoe. Stuk voor stuk fabrikanten van design meubels,  zoals banken, fauteuils, eetkamerstoelen, eettafels, kasten, salontafels, bijzettafels, vloerkleden en woonaccessoires.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.