Jori Relaxfauteuils

Uit een Jori relaxfauteuil staat u nooit meer op!

Een Jori relaxfauteuil kiest u voor u zelf. Belangrijk dus om uw keuze zelf in alle rust te maken. Dat kan in het grote studio Relax & Comfort van Gasse in Mijdrecht. Wij tonen een grote collectie relaxfauteuils van Jori. Wilt u weten welke relaxfauteuilen wij in de collectie hebben? Dat kan door uw keuze hiernaast in te geven onder ‘collectie’. Wanneer u vervolgens in de categorieën daaronder uw nadere wensen ingeeft, krijgt u een volledig overzicht van de mogelijkheden.

Een Jori relaxfauteuil

Jori staat al meer dan 50 jaar voor relaxfauteuils waarin u ergonomisch optimaal kunt relaxen. Dit komt door de verstelling van zitten, naar relaxen en liggen. Maar ook door de vele maten en modellen waaruit u kunt kiezen. Op dit moment kunt u bij Jori kiezen uit een relaxfauteuil met één van de volgende relaxfuncties:

  • Jori Mono Move: met een Jori relaxfauteuil met de functie Mono Move gaat in één vloeiende beweging van zitten naar ontspannen en relaxen. Het traploos relaxmechanisme van de fauteuil zorgt ervoor dat een optimaal ergonomische positie en ‘spiertonus = 0’ bereikt wordt. Het biedt u het maximum aan comfort in elke door u gewenste positie. De Erasmus Universiteit van Rotterdam heeft door deze constatering de Jori relaxfauteuil met Mono Move als meest comfortabel beoordeeld.
  • Jori Multi Move: bij een Jori relaxfauteuil met Multi Move kunt u de voetensteun en rugleuning separaat bedienen. U kunt uw fauteuil in dit geval in een relaxstand verstellen waarbij de benen omhoog gaan, maar u verder comfortabel blijft zitten om TV te kijken of een boek te lezen. Desgewenst verstelt u ook de rugleuning van uw fauteuil wanneer u helemaal onderuit wilt.

Een Jori relaxfauteuil voor relaxcomfort op maat

Voor optimaal persoonlijk comfort, is nagenoeg elke Jori relaxfauteuil leverbaar in diverse maten. En dat gaat soms wel erg ver. Er zijn fauteuils die bijna op maat te maken zijn. U kunt hierbij kiezen uit: – 2 rughoogten – 3 zithoogten – 2 zitdiepten. Probeert u bijvoorbeeld in onze showroom de Jori Yoga als relaxfauteuil Small – Medium – Large. En kies vervolgens zelf hoe u uw fauteuil wilt samenstellen. Wij adviseren u daarbij uiteraard graag in u een persoonlijk advies dat is afgestemd op uw maten, omstandigheden en wensen.

De Jori configurator

In ons advies maken wij gebruik van de Jori configurator. Hiermee kunt u uw relaxfauteuil in 3D ontwerpen. Vervolgens kunt u in detail zien hoe uw relaxfauteuil er uit ziet en hoe de relaxfuncties werken. Een beter beeld kunt u van uw toekomstige relaxfauteuil niet krijgen. Klik voor de configurator op onderstaande foto:

Jori relaxfauteuils kunnen in leer én stof!

Maar er zijn meerdere design opties. Zo kunt u bij een Jori relaxfauteuil altijd kiezen voor een andere stoffering. Veel relaxfauteuils worden uitgevoerd in leer omdat het zo duurzaam is en relaxfauteuils intensief worden gebruikt. Maar de fauteuil kan vaak ook in stof worden geleverd. En sommige stoffen zijn bijna net zo duurzaam als leer.

In de relaxstudio van Gasse, hebben wij een grote collectie stof en leer. En vaak grote stalen. Zodat u uw keuze goed kunt maken. Kies bijvoorbeeld eens voor een design relaxfauteuil Jori Square in een prachtig natuurgelaten leer. Of een Jori Idaho in het prachtige Kvadrat Outback.

De optimale Jori relaxfauteuil vindt u bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht.

Gasse Wooncentrum voor interieur & advies is gespecialiseerd in Jori relaxfauteuils. U vindt u bij ons ongetwijfeld de relaxfauteuil die past bij ú, uw wensen en uw maten.

Op deze website vindt u ook alle relaxfauteuils die wij in onze collectie hebben. U vindt hier vast ook de fauteuil die u bevalt. Wanneer u zo uw eerste keuze heeft gemaakt, adviseren wij u langs te komen in het grote wooncentrum van Gasse. Dan kunt u persoonlijk ervaren of de relaxfauteuil u écht bevalt en alle opties zien en testen. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Bij Gasse vindt u overigens niet alleen relaxfauteuils van Jori en andere merken, maar ook andere fauteuils. Zoals een vaste fauteuil, draaistoel, loveseat en chaise lounge. En uiteraard vindt u bij ons de andere meubelen, zoals banken, tafels, eetkamerstoelen kasten en woonaccessoires zoals vloerkleden en verlichting. En ook belangrijk, u ziet bij ons een grote collectie stof en leer. Zodat u uw keuze goed kunt maken.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.