Jori Fauteuils

Een Jori fauteuil voor persoonlijk comfort!

Een Jori fauteuil geeft optimaal persoonlijk comfort. Belangrijk dus om uw keuze voor een Jori fauteuil zelf in alle rust te maken. Dat kan in het grote merkencentrum van Gasse in Mijdrecht. Wij tonen diverse Jori fauteuils. Wilt u weten of wij de stoel van uw keuze in de collectie hebben? Dat kan door uw keuze hiernaast in te geven onder ‘collectie’. Wanneer u vervolgens in de categorieën daaronder uw nadere wensen ingeeft, krijgt u een volledig overzicht van de mogelijkheden.

 

Kies voor mooi leer of één van de prachtig Kvadrat stoffen

Een Jori fauteuil kan worden uitgevoerd in alle prachtige leerkwaliteiten uit de Jori collectie. Maar de stoel kan ook in stof. Kies bijvoorbeeld eens voor één van de prachtige Kvadratstoffen. Deze zijn ook nog eens super duurzaam. In ons wooncentrum hebben wij een grote stalen van de Kvadrat stoffen. Zodat u goed uw keuze kunt maken en kunt kiezen voor de juiste kleuren stof en/of leer voor uw Jori fauteuil.

De Jori configurator

In ons advies maken wij gebruik van de Jori configurator. Hiermee kunt u uw Jori stoel in 3D ontwerpen. Vervolgens kunt u in detail zien hoe uw stoel er uit ziet en hoe de eventuele functies werken. Een beter beeld kunt u van uw toekomstige fauteuil niet krijgen. Klik voor de configurator op onderstaande foto:

Dé Jori fauteuil bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht

Op deze website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u wellicht de Jori fauteuil van uw keuze. Maar u wilt ongetwijfeld zien én voelen hoe de stoel u in het echt bevalt. Neem dan ook eens de tijd om langs te komen in het grote wooncentrum van Gasse. U ziet hier veel fauteuils, vaak ook in meerdere design varianten of in meerdere opties op het gebied van zitcomfort.

U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Bij Gasse vindt u overigens niet alleen stoelen van belangrijke woonmerken, maar ook andere zitmeubelen. Zoals banken en eetkamerstoelen. En uiteraard vindt u bij ons de andere meubelen, zoals tafels, kasten en woonaccessoires zoals vloerkleden en verlichting.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.