Hülsta TV-kasten/ lowboards

Hülsta TV-kasten / lowboards zijn mooi en functioneel

Hülsta TV-kasten of lowboards kiest u voor uw TV en audio. Het meubel is laag genoeg om uw TV erop te zetten of boven te hangen. Maar tegelijkertijd heeft u ruimte om er al uw audio en TV toebehoren in op te bergen. 

Er zijn Hülsta TV-kasten in heel veel maten, vormen en kleuren. Kiest u voor een moderne Hülsta TV-kast met rechte lijnen? Of mag het wat ronder zijn? Kiest u voor een Hülsta TV-kast in een spannende kleur lak of hout? Of wellicht voor een combinatie hiervan?

De mooiste Hülsta TV-kasten vindt u bij ons!

U wilt graag veel Hülsta TV-kasten zien. Maar u wilt ook graag advies over alle opties en uitvoeringen. Op deze site van Gasse Wooncentrum én in het grote kasten centrum van Gasse in Mijdrecht bent u op het juiste adres. U vindt hier nagenoeg alle Hülsta TV-kasten en kunt dus zelf kiezen welke Hülsta TV-kast het mooiste is. En welke Hülsta TV-kast past bij uw interieur en specifieke wensen.

Kasten ontwerp studio

Bij zoveel kasten, elementen, vormen, kleuren en overige opties, is het goed om te weten dat wij u in onze Kasten Ontwerp Studio graag helpen bij het samenstellen van de perfecte TV-kast. Dat doen wij door:

  • ervaren kasten adviseurs die nagenoeg alles weten van onze wandkasten en u graag adviseren
  • een 3d programma waarin wij samen met u de perfecte TV-kast ontwerpen

 

Meer dan alleen kasten bij Gasse Wooncentrum Mijdrecht

Bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht vindt u overigens niet alleen Hülsta  kasten. Maar ook kasten van ondermeer Pastoe en Piure. Bovendien vindt u hier andere designmeubels. Zoals zitmeubelen (banken, fauteuils en relaxfauteuils), eetkamermeubelen, salon- en bijzettafels en woonaccessoires (bijvoorbeeld vloerkleden en verlichting). U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.