Hülsta roomdividers

Een Hülsta roomdivider is zoveel meer dan een scheidingswand

Hülsta roomdividers zijn de mooiste scheidingswanden die uw zich kunt voorstellen. Ze zijn naar believen transparant en open. Of in meer of mindere mate gesloten. Bovendien zijn ze ook nog functioneel, omdat u ze kunt gebruiken voor uw TV/ audio of de rest van uw kostbaarheden. Elke Hülsta roomdivider heeft zijn eigen design, mogelijkheden en functionaliteit. Belangrijk dus om de keuze voor een Hülsta roomdivider in alle rust te maken. Wij nodigen u daarvoor van harte uit in ons grote Hülsta Kastencentrum NL in Mijdrecht. Maar kijkt u eerst hier op de website naar alle mogelijkheden.

Hülsta roomdividers ontwerpen wij met u samen in 3D

Wanneer u een goed beeld heeft gekregen van de mogelijkheden van de Hülsta roomdividers en uw exacte eisen en wensen, gaan wij werken aan het ontwerp. In onze ontwerp studio werken wij  met planning in 3D. In nauw overleg met u, plannen wij de door u gewenste Hülsta roomdivider op onze computer. U kunt met ons meekijken en al uw eisen en wensen kenbaar maken. Totdat dé perfecte Hülsta roomdivider is ontstaan en u het resultaat groot op de muur geprojecteerd ziet. U kunt het van alle kanten bekijken, alsof u nu al langs uw nieuwe Hülsta roomdivider loopt!

Meer dan alleen Hülsta kasten bij Gasse Wooncentrum Mijdrecht

Bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht vindt u overigens niet alleen Hülsta roomdividers en andere Hülsta kasten, maar ook andere design meubels. Zoals zitmeubelen (banken, fauteuils en relaxfauteuils), eetkamermeubelen, salon- en bijzettafels en woonaccessoires (bijvoorbeeld vloerkleden en verlichting). U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

 

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.