Hülsta kastjes/ ladenkasten

Een Hülsta kastje of ladekast die u overal kunt plaatsen.

Een Hülsta kastje of kleine Hülsta ladenkast is er in heel veel maten, kleuren en vormen. Want vaak hoeft de kast niet zo groot en wandvullend te zijn. Dan is het fijn te weten dat er voldoende kleinere Hülsta kastjes zijn die mooi zijn én veel opbergruimte bieden. Denk aan Hülsta kastjes die breed en laag zijn, of juist hoog en smal. Of aan het kleine Hülsta ladekastje in de hal. Op deze site van Gasse Wooncentrum én in het grote Hülsta kastencentrum NL van Gasse in Mijdrecht vindt u nagenoeg alle kasten Hülsta kasten. U kunt dus zelf kiezen welke kastje het mooiste is. En welk Hülsta kastje past bij uw interieur en specifieke wensen.

Uw Hülsta kastje of Hülsta ladekast ontwerpen wij met u samen in 3D

Wanneer u een goed beeld heeft gekregen van de mogelijkheden van de Hülsta kasten en uw exacte eisen en wensen, gaan wij werken aan het ontwerp. In onze ontwerp studio werken wij  met planning in 3D. In nauw overleg met u, plannen wij het door u gewenste Hülsta kastje of Hülsta ladekast op onze computer. U kunt met ons meekijken en al uw eisen en wensen kenbaar maken. Totdat dé perfecte kast is ontstaan en u het resultaat groot op de muur geprojecteerd ziet. U kunt het van alle kanten bekijken, alsof u nu al langs uw nieuwe meubel loopt!

Meer dan alleen Hülsta kasten bij Gasse Wooncentrum Mijdrecht

Bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht vindt u overigens niet alleen Hülsta kasten. Maar ook kasten van andere merken, zoals Piure en Pastoe, En u vindt hier andere design meubels. Zoals zitmeubelen (banken, fauteuils en relaxfauteuils), eetkamermeubelen, salon- en bijzettafels en woonaccessoires (bijvoorbeeld vloerkleden en verlichting). U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.