Hülsta hoekkasten

Een Hülsta hoekkast biedt optimaal maatwerk

Wanneer u op zoek bent naar een bijzondere wandoplossing is een Hülsta hoekkast wellicht iets voor u. Een Hülsta hoekkast is namelijk een wandkast op maat. Ideaal wanneer u een bijzondere oplossing zoekt voor uw TV. Of wanneer u de wandkast gedeeltelijk als ruimtedeler wilt gebruiken. Of gewoon omdat u veel wilt opbergen en de vorm zo goed in uw interieur staat. Gelukkig zijn er tegenwoordig diverse mogelijkheden en kunt u Hülsta hoekkasten in heel veel maten, kleuren en vormen krijgen.

Meer dan alleen Hülsta hoekkasten bij Gasse Wooncentrum Mijdrecht

Bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht vindt u het grote Hülsta kastencentrum NL met alles wat Hülsta te bieden heeft. U vindt bij Gasse overigens niet alleen Hülsta hoekkasten en andere wanden. U vindt hier ook kasten van andere merken als Piure en Pastoe. En u vindt hier andere design meubels. Zoals zitmeubelen (banken, fauteuils en relaxfauteuils), eetkamermeubelen, salon- en bijzettafels en woonaccessoires (bijvoorbeeld vloerkleden en verlichting). U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.