Hülsta hoekbanken

DE COMFORTABELSTE HÜLSTA HOEKBANKEN GAAN ONDER DE NAAM HÜLSTA SOFA

Wanneer u op zoek bent naar Hülsta hoekbanken, bent u bij Gasse Wonen aan het juiste adres! Want in ons grote Hülsta Center vindt u veel Hülsta banken en hoekbanken. Deze worden gepresenteerd onder de naam Hülsts Sofa. En uiteraard krijgt u vakkundig advies voor uw nieuwe hoekbank door Hülsta adviseurs.

 

 

HÜLSTA SOFA HOEKBANKEN ONLINE EN BIJ GASSE IN MIJDRECHT

Op de website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u alle Hülsta Sofa hoekbanken die wij in de collectie hebben. Wanneer u in het echt wilt zien én voelen hoe hoekbank u bevalt, adviseren wij u langs te komen in ons grote Hülsta Center. Het grote wooncentrum van Gasse vindt u in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). U kunt onze showroom makkelijk bereiken, met parkeren op eigen terrein.

U vindt bij Gasse niet alleen Hülsta Sofa (hoek)banken, maar ook andere meubelen. Denk hierbij aan (relax)fauteuils, eet(tafels), eetkamerstoelen, kasten en woonaccessoires. En meubelen van enkele andere mooie merken. Zoals Rolf Benz, Leolux, Jori, Freistil, Piure en Pastoe.

 

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.