Hülsta fauteuils

HÜLSTA FAUTEUILS EN LOVESEATS VINDT U IN ONS GROTE HÜLSTA CENTER

Wanneer u op zoek bent naar Hülsta fauteuils, bent u bij Gasse Wonen aan het juiste adres! Want in ons wooncentrum vindt u het grote Hülsta Center met alles wat Hülsta te bieden heeft. Dat zijn uiteraard de Hülsta kasten en eetkamermeubelen, maar ook Hülsta Sofa. Met Hülsta banken en hoekbanken en veel Hülsta fauteuils en/ of loveseats. En uiteraard vakkundig advies voor uw nieuwe fauteuil door Hülsta adviseurs.

HÜLSTA SOFA FAUTEUILS ONLINE ÉN BIJ GASSE IN MIJDRECHT

Op de website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u alle Hülsta Sofa fauteuils die wij in de collectie hebben. Wanneer u in het echt wilt zien én voelen hoe de fauteuils u bevallen, adviseren wij u langs te komen in onze showroom. Het grote wooncentrum van Gasse vindt u in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). U kunt onze showroom makkelijk bereiken, met parkeren op eigen terrein.

U vindt bij Gasse niet alleen Hülsta stoelen, maar ook andere meubelen. Denk hierbij aan banken en hoekbanken, eet(tafels), eetkamerstoelen, kasten en woonaccessoires. En meubelen van enkele andere mooie merken. Zoals Rolf Benz, Leolux, Jori, Designonstock, Freistil, Piure en Pastoe.

 

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.