Hülsta eettafels

Hülsta eettafels om urenlang aan te tafelen en natafelen

Hülsta eettafels passen perfect in het moderne interieur. Want niet alleen is het een mooi object in uw interieur. Ze zijn ook geschikt om urenlang gezellig aan te tafelen en na te tafelen. Met geliefden en goede vrienden. Belangrijk dus om uw keuze voor de Hülsta eettafel zorgvuldig te maken.

Dat kan in het grote Hülsta Center Gasse in Mijdrecht. Wij tonen een groot deel van de Hülsta collectie. Niet alleen de Hülsta kasten en zitmeubelen van Hülsta Sofa. Maar ook Hülsta eettafels en Hülsta eetkamerstoelen. Zodat u zelf kunt kiezen welk design u het mooiste vindt. Maar ook welke tafel het meest aan uw wensen voldoet.

De Hülsta eettafel bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht

Op deze website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u alle Hülsta eettafels die wij in onze collectie hebben. Maar u wilt ongetwijfeld zien én voelen hoe de Hülsta tafels en het materiaal waarvan ze zijn gemaakt u in het echt bevallen. Neem dan ook eens de tijd om langs te komen in het grote wooncentrum van Gasse. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Bij Gasse vindt u overigens niet alleen eettafels van de belangrijke woonmerken, maar ook andere meubelen. Zoals zitmeubelen, eetkamerstoelen, kasten en woonaccessoires zoals vloerkleden en verlichting. En meubelen van enkele andere mooie merken. Zoals Rolf Benz, Leolux, Jori, Bert Plantagie, Designonstock, Freistil, Piure en Pastoe.

 

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.