Hülsta dressoirs/ sideboards

Hülsta dressoirs zijn mooi en functioneel tegelijkertijd

Hülsta dressoirs kiest u om er veel in op te kunnen bergen. Maar ook om er iets moois op te zetten. En er iets moois boven te hangen. Er is een Hülsta dressoir in heel veel maten, kleuren en vormen. Kiest u voor een modern Hülsta dressoir met rechte lijnen? Of mag het wat ronder zijn? Wilt u een Hülsta dressoir in hout/ fineer of een spannende kleur matte/ hoogglans lak? Of wellicht wel voor een combinatie hiervan?

De mooiste Hülsta dressoirs vindt u bij ons!

Wanneer u veel Hülsta dressoirs wilt zien en graag worden geadviseerd over alle mogelijkheden, dan bent u van harte welkom op deze site én in het grote kasten centrum van Gasse in Mijdrecht. Wij tonen nagenoeg alle Hülsta kasten en wanden. Zodat u zelf kunt kiezen welke kast u het mooiste vindt. Maar ook welke kast het beste bij uw wensen en interieur past.

Meer dan alleen Hülsta kasten bij Gasse Wooncentrum Mijdrecht

Bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht vindt u overigens niet alleen Hülsta kasten. Maar ook kasten van andere mooie merken, zoals Piure en Pastoe. Bovendien vindt u hier andere design meubels. Zoals zitmeubelen (banken, fauteuils en relaxfauteuils), eetkamermeubelen, salon- en bijzettafels en woonaccessoires (bijvoorbeeld vloerkleden en verlichting). U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.