Hülsta bureaumeubelen

Prachtige Hülsta bureaumeubelen voor in uw werk- of woonkamer

Hülsta bureaumeubelen zijn inmiddels een veelgevraagd produkt. Want in menig huishouden wordt het bureau niet meer weggestopt in een aparte kamer. Het is juist onderdeel van het dagelijks leven, midden in het interieur! Of het nu gaat om een goede werkplek, of goede opbergmogelijkheden voor ordners, computers en printers, er zijn tegenwoordig voldoende bureaumeubelen die functioneel én mooi zijn. 

De mooiste Hülsta bureaumeubelen vindt u bij ons!

Wanneer u mooie Hülsta kasten en bureaumeubelen wilt zien en graag wilt worden geadviseerd over alle mogelijkheden, dan bent u van harte welkom op deze site én in het grote Hülsta Kastencentrum NL van Gasse in Mijdrecht. Wij tonen nagenoeg alle kasten en werkplekken van het prachtige merk Hülsta. Dan kunt u zelf kiezen welk Hülsta bureaumeubel u het mooiste vindt. Maar ook welk bureaumeubel het beste bij uw wensen en interieur past.

Meer dan alleen Hülsta bureaumeubelen bij Gasse Wooncentrum Mijdrecht

Bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht vindt u het grote Hülsta kastencentrum NL met alles wat Hülsta te bieden heeft. U vindt bij Gasse overigens niet alleen Hülsta kasten en bureaumeubelen. U vindt hier ook kasten van andere merken als Piure en Pastoe. En u vindt hier andere design meubels. Zoals zitmeubelen (banken, fauteuils en relaxfauteuils), eetkamermeubelen, salon- en bijzettafels en woonaccessoires (bijvoorbeeld vloerkleden en verlichting). U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.