Hülsta boekenkasten

Een prachtige Hülsta boekenkast voor al uw lectuur en wellicht meer!

Moderne Hülsta boekenkasten bieden plaats aan al uw lectuur; of het nu grote of kleine uitgaven zijn. Maar daarnaast biedt het wellicht ook ruimte voor spullen die u liever aan het oog onttrekt. Of misschien juist meer in het oog wilt laten springen! Wanneer u goed voor ogen heeft welke eisen u aan úw Hülsta boekenkast stelt, moet u eens rustig gaan zitten om de juiste kast te ontwerpen.

De mooiste Hülsta boekenkasten vindt u bij ons!

Wanneer u veel design Hülsta kasten wilt zien en graag worden geadviseerd over alle mogelijkheden, dan bent u van harte welkom op deze site én in het grote kastencentrum van Gasse in Mijdrecht. Wij tonen nagenoeg alle Hülsta kasten die als boekenkast kunnen worden uitgevoerd. Dan kunt u zelf kiezen welke Hülsta boekenkasten u het mooiste vindt. Maar ook welke Hülsta boekenkasten het beste bij uw wensen en interieur passen.

 

Onze adviseurs maken graag een afspraak voor het ontwerp van de perfecte Hülsta boekenkast

Omdat het ontwerp van het perfecte moderne Hülsta boekenkast enige tijd vergt, adviseren wij u een afspraak voor dit advies te maken. Wij hebben dan uitgebreid de tijd om samen met u te werken aan het ontwerp in 3d. Neemt u bij uw afspraak wel de maten van uw kamer en in het bijzonder de maten en bijzonderheden van de betreffende muur mee. Denk hierbij vooral aan oneffenheden op de muur en de exacte plaats van ramen, deuren en stopcontacten. Voor een afspraak voor advies kunt u de link gebruiken.

Meer dan alleen Hülsta boekenkasten bij Gasse Wooncentrum Mijdrecht

Bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht vindt u overigens niet alleen Hülsta boekenkasten en andere kasten van Hülsta, Piure en Pastoe,  maar ook andere design meubels. Zoals zitmeubelen (banken, fauteuils en relaxfauteuils), eetkamermeubelen, salon- en bijzettafels en woonaccessoires (bijvoorbeeld vloerkleden en verlichting). U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.