Freistil Hoekbanken

Rolf Benz Freistil hoekbanken ontwerpt u naar úw wensen en interieur!

Rolf Benz Freistil hoekbanken passen zich aan uw maten en (interieur)wensen aan: groot, klein en al dan niet met bijzondere elementen of hoeken. In ons grote Rolf Benz Experience Center tonen wij veel hoekbanken. En uiteraard ook diverse hoekbanken van Rolf Benz Freistil. Wilt u weten welke hoekbanken wij in de collectie hebben? Dat kan door uw keuze hiernaast in te geven onder ‘collectie’. Wanneer u vervolgens in de categorieën daaronder uw nadere wensen ingeeft, krijgt u een volledig overzicht van de mogelijkheden.

Rolf Benz Freistil hoekbanken bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht.

Wanneer u op zoek bent naar de ideale hoekbank, kunt u op deze website alvast uw eerste keuze uit de zitmeubels maken. Maar u wilt ongetwijfeld zien én voelen hoe de zitmeubelen u in het echt bevallen. Neem dan ook eens de tijd om langs te komen in het grote Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht. U vindt ons centraal in Nederland. Tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag. Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

In het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u overigens niet alleen Rolf Benz en Rolf Benz Freistil (hoek)banken. U vindt hier ook andere zitmeubels zoals fauteuils en eetkamerstoelen, andere meubels zoals (eet)tafels en kasten en woonaccessoires zoals vloerkleden en verlichting. Bovendien vindt u in ons grote merkencentrum meubels van veel andere mooie meubelmerken. Zoals Leolux, Designonstock, Jori, Pastoe, Piure en Hülsta.

 

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.