Freistil Fauteuils

Rolf Benz Freistil fauteuils vindt u bij Gasse in Mijdrecht

Wanneer u op zoek bent naar Rolf Benz Freistil fauteuils, bent u bij Gasse Wonen aan het juiste adres! Want in ons wooncentrum vindt u het Rolf Benz Experience Center met alles wat Rolf Benz te bieden heeft. Dat is uiteraard de volledige collectie van Rolf Benz, maar ook een representatieve collectie Rolf Benz Freistil. En uiteraard vakkundig advies voor uw nieuwe fauteuil door Freistil adviseurs.

 

Rolf Benz Freistil fauteuils op de website van Gasse in Mijdrecht

Op de website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u alle Rolf Benz Freistil fauteuils die wij in de collectie hebben. Wanneer u in het echt wilt zien én voelen hoe fauteuil u bevalt, adviseren wij u langs te komen in onze showroom. Het grote wooncentrum van Gasse vindt u in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). U kunt onze showroom makkelijk bereiken, met parkeren op eigen terrein.

U vindt bij Gasse niet alleen Rolf Benz Freistil fauteuils, maar ook andere meubelen. Denk hierbij aan banken en hoekbanken, eet(tafels), eetkamerstoelen, kasten en woonaccessoires. En meubelen van enkele andere mooie merken. Zoals Leolux, Jori, Designonstock, Stressless, Bert Plantagie, Piure, Pastoe en Hülsta.

 

Fauteuils bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht.

Op deze website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u alle fauteuils die wij in onze collectie hebben. U ziet hier niet alleen veel (losse) fauteuils. Maar u vindt hier vast ook een draaifauteuil, relaxfauteuil, loveseat of chaise longue die u bevalt. Wanneer u zo uw eerste keuze heeft gemaakt, adviseren wij u langs te komen in het grote wooncentrum van Gasse. Dan kunt u persoonlijk ervaren of de fauteuil u écht bevalt en alle opties zien en testen. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

 

Bij Gasse vindt u overigens niet alleen fauteuils van de belangrijke woonmerken, maar ook andere zitmeubelen. Zoals banken en eetkamerstoelen. En uiteraard vindt u bij ons de andere meubelen, zoals tafels, kasten en woonaccessoires zoals vloerkleden en verlichting. En meubelen van enkele andere mooie merken. Zoals Leolux, Jori, Designonstock, Freistil, Piure, Pastoe en Freistil.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.