Designonstock hoekbank

Een Designonstock hoekbank ontwerpt u naar úw wensen en interieur!

Een Designonstock hoekbank past zich aan uw maten en (interieur)wensen aan: groot, klein en al dan niet met bijzondere elementen of hoeken. In onze grote Designonstock Select Store tonen wij veel hoekbanken. Wilt u weten welke hoekbanken wij in de collectie hebben? Dat kan door uw keuze hiernaast in te geven onder ‘collectie’. Wanneer u vervolgens in de categorieën daaronder uw nadere wensen ingeeft, krijgt u een volledig overzicht van de mogelijkheden.

Designonstock hoekbanken op de website van Gasse Wooncentrum in Mijdrecht

Op de website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u elke Designonstock hoekbank die wij in de collectie hebben. Wanneer u in het echt wilt zien én voelen hoe hoekbank u bevalt, adviseren wij u langs te komen in onze showroom. Het grote wooncentrum van Gasse vindt u in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). U kunt onze showroom makkelijk bereiken, met parkeren op eigen terrein.

U vindt bij Gasse niet alleen Designonstock (hoek)banken, maar ook andere meubelen. Denk hierbij aan (relax)fauteuils, eet(tafels), eetkamerstoelen, kasten en woonaccessoires. En meubelen van enkele andere mooie merken. Zoals Leolux, Rolf Benz, Jori, Freistil, Piure, Pastoe en Hülsta

 

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.