Designonstock fauteuils

Designonstock fauteuils met hun prachtige ontwerp

Wanneer u op zoek bent naar Designonstock fauteuils, bent u bij Gasse Wonen aan het juiste adres! Want in ons wooncentrum vindt u een grote studio Designonstock met alles wat Designonstock te bieden heeft. Dus niet alleen Designonstock banken, eetkamerstoelen en woonaccessoires. Maar ook veel Designonstock fauteuils. En uiteraard vakkundig advies voor uw nieuwe fauteuil door Designonstock adviseurs.

In een Designonstock fauteuil kunt u ook heerlijk wegdromen!

Fauteuils geven optimaal persoonlijk comfort. Belangrijk dus om uw keuze voor een fauteuil zelf in alle rust te maken. Dat kan in het grote merkencentrum van Gasse in Mijdrecht. Want op de website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u alle Designonstock fauteuils die wij in de collectie hebben. Maar wanneer u in het echt wilt zien én voelen hoe de Designonstock fauteuil u bevalt, adviseren wij u langs te komen in onze showroom. Het grote wooncentrum van Gasse vindt u in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). U kunt onze showroom makkelijk bereiken, met parkeren op eigen terrein.

U vindt bij Gasse niet alleen Designonstock stoelen, maar ook andere meubelen. Denk hierbij aan banken en hoekbanken, eet(tafels), eetkamerstoelen, kasten en woonaccessoires. En meubelen van enkele andere mooie merken. Zoals Rolf Benz, Leolux, Jori, Bert Plantagie, Designonstock, Piure, Pastoe en Hülsta.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.