Designonstock banken

Designonstock banken vindt u zeer uitgebreid in onze grote showroom

Wanneer u op zoek bent naar Designonstock  banken, bent u bij Gasse Wonen aan het juiste adres! Want in ons grote wooncentrum vindt u een grote Designonstock studio met alles wat Designonstock  te bieden heeft. Dat zijn veel Designonstock banken en hoekbanken. En uiteraard vakkundig advies voor uw nieuwe bank door Designonstock  adviseurs.

De Designonstock bank op de website van Gasse Wooncentrum in Mijdrecht

Op de website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u elke Designonstock bank die wij in de collectie hebben. Wanneer u in het echt wilt zien én voelen hoe bank u bevalt, adviseren wij u langs te komen in onze showroom. Het grote wooncentrum van Gasse vindt u in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). U kunt onze showroom makkelijk bereiken, met parkeren op eigen terrein.

U vindt bij Gasse niet alleen banken, maar ook andere meubelen. Denk hierbij aan (relax)fauteuils, eet(tafels), eetkamerstoelen, kasten en woonaccessoires. En meubelen van enkele andere mooie merken. Zoals Rolf Benz, Leolux, Jori, Stressless, Freistil, Piure, Pastoe en Hülsta.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.