De Toekomst fauteuils

De Toekomst fauteuils zijn voor uw persoonlijke comfort gemaakt

De Toekomst fauteuils worden in Nederland door meubelfabriek de Toekomst gemaakt. Het bedrijf is net als Gasse Wonen een rasecht familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Al vanaf het begin van de vorige eeuw was men bij de Toekomst werkzaam in de houtindustrie. In 1955 werd Meubelfabriek de Toekomst officieel opgericht. Vanaf dat moment heeft men zich toegelegd op het produceren en verkopen van meubelen, voornamelijk zitmeubelen. Een zeer sterk punt vanaf het begin was de eigen ontwikkeling. Tot op de dag van vandaag worden alle ontwikkelingen binnen het eigen bedrijf gedaan. Zo ontstonden de eerste geavanceerde De Toekomst relaxfauteuils. Met separate, elektrische bediening van rug en voetensteun. Met veel maatopties en andere functies om het zitten in De Toekomst fauteuils optimaal en ontspannend te laten zijn.

Advies over De Toekomst fauteuils

Een goede fauteuil als relaxmeubelen koopt u voor een lange tijd.  Het is dan ook zeer belangrijk om veel aandacht te geven aan:

  • goed en passend zitcomfort voor relaxfauteuils
  • de juiste materiaalkeuze
  • de plaats en functie van het meubel in uw interieur

De Toekomst fauteuils bij Gasse Wonen

In onze ruim opgezette studio hebben we alle belangrijke De Toekomst relaxfauteuils. En, omdat wij u goed willen laten zien wat de mogelijkheden van de stoelen zijn, vindt u hier vaak meerdere uitvoeringen. Van De Toekomst fauteuils proberen wij u in de showroom de verschillende maten, verschillende designs, verschillende materialen en bijzondere opties te laten zien. Een beter beeld van de mogelijkheden van uw toekomstige meubel kunt u niet krijgen. Uw bezoek aan ons is daarom altijd de moeite waard.

Wanneer u op zoek bent naar een specifiek model van een De Toekomst fauteuil, adviseren wij u deze website te bekijken. U kunt ervan uitgaan dat de relaxfauteuils die u hier op deze website ziet, ook in onze studio terugziet.

 

 

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.