Bert Plantagie Fauteuils

Bert Plantagie fauteuils vindt u bij Gasse in Mijdrecht

Bert Plantagie fauteuils hebben een prachtig design en geven optimaal persoonlijk comfort. Het is dus belangrijk om uw keuze voor een fauteuil zelf in alle rust te maken. Dat kan in het grote merkencentrum van Gasse in Mijdrecht. Wij tonen veel Bert Plantagie fauteuils en stoelen. Wilt u weten welke? Geef dan uw keuze hiernaast onder ‘collectie’ in. Wanneer u vervolgens in de categorieën daaronder uw nadere wensen ingeeft, krijgt u een volledig overzicht van de mogelijkheden.

Bert Plantagie stoelen en fauteuils op de website van Gasse Wooncentrum in Mijdrecht

Op de website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u alle Bert Plantagie stoelen en fauteuils die wij in de collectie hebben. Wanneer u in het echt wilt zien én voelen hoe de fauteuil of stoel u bevalt, adviseren wij u langs te komen in onze showroom. Het grote wooncentrum van Gasse vindt u in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). U kunt onze showroom makkelijk bereiken, met parkeren op eigen terrein.

U vindt bij Gasse niet alleen Bert Plantagie stoelen, maar ook andere meubelen. Denk hierbij aan banken en hoekbanken, eet(tafels), eetkamerstoelen, kasten en woonaccessoires. En meubelen van enkele andere mooie merken. Zoals Rolf Benz, Leolux, Jori, Designonstock, Freistil, Piure, Pastoe en Hülsta.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.