Bert Plantagie Eettafels

 

Bert Plantagie eettafels vindt u bij Gasse in Mijdrecht

Wanneer u op zoek bent naar Bert Plantagie eettafels, bent u bij Gasse Wonen aan het juiste adres! Want in ons wooncentrum vindt u een grote Bert Plantagie studio met alles wat Bert Plantagie te bieden heeft. Dat zijn niet alleen de Bert Plantagie eetkamerstoelen, kasten, tafels en andere woonaccessoires. Maar ook veel Bert Plantagie eettafels. En uiteraard vakkundig advies voor uw nieuwe eettafel door adviseurs.

De Bert Plantagie eettafel op de website van Gasse in Mijdrecht

Op de website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u alle Bert Plantagie eettafels. Wanneer u in het echt wilt zien én voelen hoe Bert Plantagie eettafel u bevalt, adviseren wij u langs te komen in onze showroom. Het grote wooncentrum van Gasse vindt u in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). U kunt onze showroom makkelijk bereiken, met parkeren op eigen terrein.

U vindt bij Gasse niet alleen alle tafels, maar ook andere meubelen. Denk hierbij aan banken, hoekbanken, (relax)fauteuils, eetkamerstoelen, kasten en woonaccessoires. En meubelen van enkele andere mooie merken. Zoals Rolf Benz, Leolux, Jori, Designonstock, Freistil, Piure, Pastoe en Hülsta.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.