Leolux-Rolf Benz-Hülsta-Freistil: nieuwe collectie is binnen

NIEUWE COLLECTIE LEOLUX-ROLF BENZ-HÜLSTA EN FREISTIL!

De nieuwe collectie van Leolux-Rolf Benz-Hülsta en Freistil is binnen! Begin dit jaar geintroduceerd op IMM Keulen. En nu al bij ons in de showroom. Het nieuwste design, de nieuwste technieken, het nieuwste zitcomfort. En alles uiteraard in de nieuwste materialen en kleuren.

Van Leolux ontvingen wij deze week:

Van Rolf Benz hebben wij nu al in onze showroom staan:

Daarnaast is van Hülsta deze week de nieuwe wandkast Hülsta Madera gekomen. Een prachtige nieuw kasten programma dat bestaat uit heel veel kasten die niet alleen solitair goed tot zijn recht komen. Maar zich onderling ook tot een prachtige wandkast laten combineren. Gemaakt met een kern van het duurzame Kiri hout. En in prachtige kleuren lak en hout te leveren. En met bijzondere verlichtingseffecten.

Onze Freistil studio, tenslotte, is geheel in vintage stijl gedecoreerd. En aangevuld met de nieuwste Freistil modellen, zoals de bank Freistil 166 in een prachtig, comfortabele veloursstof. Of reeds bestaande Freistil modellen in een eigentijds jasje. Zoals de bank Freistil 187 die wij voor een uitvoering in een stoere stof hebben vervangen.

Bij de inkoop van de nieuwe modellen, hebben wij zoveel mogelijk geprobeerd te kiezen voor eigentijdse materialen en kleuren. Dus de zachtste en elegantste stoffen. Het zachtste leer. En warme kleuren, zoals dark green, warm rood, warm blauw. Tijd dus om langs te komen en alle nieuwe meubelen, trends en materialen te ontdekken.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.