Hülsta Madera kast: primeur!

DE NIEUWE HÜLSTA MADERA KAST: DUURZAAM MOOI

De nieuwe Hülsta Madera kast is binnen! Een prachtig nieuw kasten programma dat bestaat uit heel veel kasten die niet alleen solitair goed tot zijn recht komen. Maar zich onderling ook tot een prachtige wandkast laten combineren. De kasten zijn gemaakt met een kern van het duurzame Kiri hout. En vervolgens bewerkt met prachtige kleuren lak, zoals kwarts en antraciet. Of met houtfineer, zoals eiken, kernnoten of, heel bijzonder, ahorn. 

Bijzonder aan elke Hülsta Madera kast is dat het een bijzonder geometrische lijnenspel heeft. Dit komt door het ranke materiaal, het dunne voegenbeeld en het asymmetrische design van de fronten. Maar ook bijzonder zijn de mogelijkheden om de kast prachtig te verlichten.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op deze website voor meer informatie Hülsta Madera kast. Of kom naar ons grote Hülsta Kastencentrum NL in Mijdrecht om de wand in werkelijkheid te bekijken.

 

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.