Woonaccessoires

Pagina 1 van 212

WOONACCESSOIRES DESIGN OUTLET

In onze woonaccessoires design outlet vindt u eigenlijk altijd wel iets leuks. Mooie woonaccessoires voor een aantrekkelijke prijs en direct mee te nemen. Zodat uw interieur er direct van opknapt. En u een mooi designstuk in huis heeft voor een mooie prijs. Denk aan leuke kleine bijzettafels, dienbladen, krukjes, plaids of kussens. Van mooie design merken.

MEER DAN ALLEEN WOONACCESSOIRES BIJ GASSE IN MIJDRECHT

Bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht vindt u overigens niet alleen woonaccessoires, maar verder ook een prachtige collectie design meubels. Zoals zitmeubelen (kasten, kastens en relaxkastens), eetkamermeubelen (eettafels en eetkamerstoelen), salon- en bijzettafels en kasten. De woonaccessoires en meubels zijn van mooie designmerken als Rolf Benz, Leolux, Jori, Designonstock en Bert Plantagie. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.