Vloerkleden

Vloerkleden outlet met veel keuze in maten, kleuren en materialen

In onze vloerkleden outlet is er altijd wel iets moois te vinden. Bent u op zoek naar een groot vloerkleed met lage pool? Een kleiner karpet met mooie kleuren? Of een overdadig hoogpool kleed? Kijk snel op deze site voor het aanbod in onze vloerkleden in de outlet of kom langs in onze showroom in Mijdrecht. Voor dat u het weet, heeft u uw nieuwe vloerkleed al in huis.

De kleden in onze vloerkleden outlet zijn voor een zeer aantrekkelijke prijs én snel in huis!

De vloerkleden onze vloerkleden outlet zijn bijzonder aantrekkelijk geprijsd. En ook leuk: ze zijn direct beschikbaar. Het gaat tenslotte om het showmodel. En dat is fijn, want dan weet u precies wat u in huis krijgt. Maar reageer snel, want er is meestal maar één showmodel. En let op: wij proberen het aanbod van designoutlet op deze site up-to-date te houden, maar in uitzonderingsgevallen kan het voorkomen dat het vloerkleed van uw keuze toch net al is verkocht.

Meer dan alleen vloerkleden bij Gasse Wooncentrum Mijdrecht

Bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht vindt u overigens niet alleen vloerkleden, maar verder ook een prachtige collectie design meubels. Zoals zitmeubelen, eetkamermeubelen, salon- en bijzettafels en andere woonaccessoires. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

 

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.