Tafels

Pagina 1 van 212

Tafels design outlet van prachtige merken

In onze tafels design outlet is er altijd wel iets moois te vinden. Zoekt u een salontafel of bijzettafel? Deze zijn in onze tafels design outlet altijd bijzonder aantrekkelijk geprijsd. En ook leuk: ze zijn direct beschikbaar. Het gaat tenslotte om het showmodel. En dat is fijn, want dan weet u precies wat u in huis krijgt. Maar reageer snel, want er is meestal maar één showmodel. Kijk op deze site voor het aanbod in onze tafels outlet of kom langs in onze showroom in Mijdrecht. Voor dat u het weet, heeft u uw nieuwe meubel al in huis.

 

Meer dan alleen tafels bij Gasse Wooncentrum Mijdrecht

Bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht vindt u overigens niet alleen tafels, maar verder ook een prachtige collectie design meubels. Zoals banken, fauteuils, eettafels, eetkamerstoelen, vloerkleden en andere woonaccessoires. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.