Kasten

Pagina 1 van 212

Kasten outlet van prachtige merken

In onze kasten outlet vindt u outlet kasten van prachtige merken. Er is altijd wel iets moois te vinden. Bent u op zoek naar een kleine kast voor in de hal? Of een dressoir, vitrinekast of TV-meubel? Of een multifunctionele wandkast? Kijk snel op deze site voor het aanbod in onze kasten outlet of kom langs in onze showroom in Mijdrecht. Voor dat u het weet, heeft u uw nieuwe kast al in huis.

Een nieuwe design kast voor een zeer aantrekkelijke prijs én snel in huis!

De meubelen in onze kasten outlet zijn bijzonder aantrekkelijk geprijsd. En ook leuk: ze zijn direct beschikbaar. Het gaat tenslotte om het showmodel. En dat is fijn, want dan weet u precies wat u in huis krijgt. Maar reageer snel, want er is meestal maar één showmodel. En let op: wij proberen het aanbod van design outlet kasten op deze site up-to-date te houden, maar in uitzonderingsgevallen kan het voorkomen dat de kast van uw keuze toch net al is verkocht.

Meer dan alleen kasten outlet bij Gasse Wooncentrum Mijdrecht

Bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht vindt u overigens niet alleen kasten, maar verder ook een prachtige collectie design meubels. Zoals zitmeubelen (kasten, kastens en relaxkastens), eetkamermeubelen (eettafels en eetkamerstoelen), salon- en bijzettafels en andere woonaccessoires. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.