Fauteuils

Pagina 1 van 41234

Outlet fauteuils van prachtige merken vindt u bij ons

In onze outlet vindt u outlet fauteuils van prachtige merken. Rolf Benz, Leolux, Designonstock of Bert Plantagie. Of relaxfauteuils in de outlet. Bijvoorbeeld van Jori, de Toekomst of Stressless. Er is altijd wel iets moois te vinden. Kijk snel op deze site voor het aanbod in onze fauteuil outlet of kom langs in onze showroom in Mijdrecht. Voor dat u het weet, heeft u uw nieuwe meubel al in huis.

Een nieuwe design fauteuil voor een zeer aantrekkelijke prijs én snel in huis!

De fauteuils in onze design outlet zijn bijzonder aantrekkelijk geprijsd. En ook leuk: ze zijn direct beschikbaar. Het gaat tenslotte om het showmodel. En dat is fijn, want dan weet u precies wat u in huis krijgt. Wanneer u op zoek bent naar nog meer bijzondere meubels voor een aantrekkelijke prijs, kunt u ook kijken bij onze fauteuil acties. Dan heeft u nóg meer keus!

 

Meer dan alleen outlet fauteuils bij Gasse Wooncentrum Mijdrecht

Bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht vindt u overigens niet alleen prachtige outlet fauteuils. Maar verder ook een prachtige collectie design meubels. Zoals banken,, eetkamermeubelen (eettafels en eetkamerstoelen), salon- en bijzettafels, vloerkleden en andere woonaccessoires. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

 

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.