Eettafels

Eettafels design outlet van prachtige merken

In onze eettafels design outlet is altijd wel iets moois te vinden. Eettafels van prachtige merken, zoals Pilat &Pilat, Bert Plantagie, Rolf Benz, Hülsta, Willisau of Leolux. Bent u op zoek naar een compacte eettafel? Een functionele uitschuiftafel? Of een robuuste houten tafel? Kijk snel op deze site voor het aanbod in onze eettafels design outlet of kom langs in onze showroom in Mijdrecht. Voor dat u het weet, heeft u uw nieuwe tafel al in huis.

Een nieuw design eettafel voor een zeer aantrekkelijke prijs én snel in huis!

De eettafels in onze eettafels design outlet zijn bijzonder aantrekkelijk geprijsd. En ook leuk: ze zijn direct beschikbaar. Het gaat tenslotte om het showmodel. En dat is fijn, want dan weet u precies wat u in huis krijgt. Wanneer u op zoek bent naar nog meer bijzondere meubels voor een aantrekkelijke prijs, kunt u ook kijken bij onze design meubel acties. Dan heeft u nóg meer keus! Maar reageer snel, want er is meestal maar één showmodel.

Meer dan alleen eettafels design outlet bij Gasse Wooncentrum Mijdrecht

Bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht vindt u overigens niet alleen eettafels, maar verder ook een prachtige collectie design meubels. Zoals zitmeubelen, eetkamerstoelen, salon- en bijzettafels, vloerkleden en andere woonaccessoires. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.