Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen design outlet

Voor eetkamerstoelen design outlet bent u bij Gasse Wooncentrum Mijdrecht aan het goede adres. Want meestal vindt u bij ons diverse eetkamerstoelen in de design outlet. Het zijn eetkamerstoelen van mooie merken als Rolf Benz, Leolux, Designonstock, Hülsta en Bert Plantagie. Kijk snel op deze site voor het aanbod in onze design outlet of kom langs in onze showroom in Mijdrecht. Voor dat u het weet, heeft u uw nieuwe eetkamerstoel al in huis.

Een nieuwe eetkamerstoel voor een mooie prijs én snel in huis!

De stoelen in onze eetkamerstoelen design outlet zijn bijzonder aantrekkelijk geprijsd. En ook leuk: ze zijn direct beschikbaar. Het gaat tenslotte om het showmodel. En dat is fijn, want dan weet u precies wat u in huis krijgt. Wanneer u op zoek bent naar nog meer bijzondere eetkamerstoelen voor een aantrekkelijke prijs, kunt u ook kijken bij onze acties in eetkamerstoelen. Dan heeft u nóg meer keus! 

Meer dan alleen design outlet bij Gasse Wooncentrum Mijdrecht

Bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht vindt u overigens niet alleen outlet van prachtige design eetkamerstoelen, maar verder ook van andere design meubels. Zoals zitmeubelen (banken, fauteuils en relaxfauteuils), eettafels, salon- en bijzettafels, vloerkleden en andere woonaccessoires. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Online afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

Maar wanneer u zeker wilt zijn dat wij beschikbaar zijn voor uw vragen en advies over de meubelen in onze showroom, kunt u ook een afspraak maken. Dat kan in ieder geval tijdens onze openingstijden. Maar (in overleg) ook daarbuiten. Plan uw afspraak online in, of bel ons.